default_mobilelogo
Mijn naam is Guus Weisscher en ik ben getrouwd met Sandra. We hebben twee kinderen die beiden buitenshuis studeren en een Schotse herder die ons overal vergezelt. Naast mijn werk mag ik graag wandelen, vakantie vieren, fotograferen, tuinieren, film kijken en natuurlijk fietsen.

Dat laatste doe ik nu meer dan 20 jaar en ging voornamelijk met vrienden of alleen op pad. Enkele jaren geleden kwam ik ter voorbereiding op Colsensation 2012 in de wegploeg van de Kaaimannen terecht. Dat was toch wel wat anders dan op het gemakje al lullend de kilometers asfalt opeten. Al snel hing mijn tong op mijn stuur en kwam er van ouwehoeren niet zo veel. Als het te langzaam ging nam Theo de kop over en schakelde een tandje bij. Maar goed dat had toch ook wel wat en ik kreeg toen voor het eerst de gedachte me bij de wegploeg aan te sluiten. Dat kwam er toen niet van omdat ik het tempo stiekem toch wat te hoog vond.

Eind 2012 de racefiets ingeruild voor een MTB en het bos in. Jaren opgezien tegen het wekelijks schoonspuiten en onderhouden van mijn bosfiets maar dat wende snel. Jaarlijkse doelen stellen, meedoen aan toertochten en blijven fietsen. Met een zittend beroep (ICTer bij de Mandemakers Groep -ja, van de keukens, sanitair en meubelen-) is bewegen een must.

Na afgelopen jaren de Ventoux en de Stelvio te hebben bedwongen gaan we dit jaar in juni o.a. de col de Nivolet bestormen. Milder dan de Ventoux en Stelvio maar net zo schitterend qua omgeving. Het leuke van een MTB is dat je ook off road kunt fietsen :-), en dat gaan we dan ook doen. Aan de Italiaanse zijde van de Matterhorn liggen mooie MTB tracks waar we er één of twee van willen uitproberen.

Eind vorig jaar nodigde Carlo (oud Norbertaan) me uit eens mee te fietsen met de bosploeg. . De zangtalenten van Iedereen-wist-het-Fons, die ik in diverse youtube filmpjes voorbij had zien komen, kon ik nu aan den lijve meemaken en ik was meteen verkocht. Ben gelijk lid geworden en geen haar op mijn hoofd (...) heeft er spijt van. Gezellige mensen die weten waar ze mee bezig zijn (althans zo lijkt het toch :-) ), mooie tochten met Niels en/of Frank voorop, gezamenlijk meedoen aan toertochten (met als hoogtepunt tot nu toe de lichtjestocht in Esbeek), en niet te vergeten de après-fiets bij M&M. Op naar een lange Kaaiman-carriere!

 

Terug 

Sponsoren:

            

Vrienden van De Kaaimannen: