default_mobilelogo

Op zondag 26 september organiseren De Kaaimannen voor de 10e keer hun unieke City Mountainbike Toertocht. Uniek omdat de tocht grotendeels door de stad Roosendaal voert, maar toch voor meer dan 80% over onverharde paadjes loopt waar je doorgaans niet mag komen. Voor de eerste keer organiseren we de tocht niet aan het eind van het MTB-seizoen, maar aan het begin. We hopen dan ook dat een boel enthousiaste mountainbikers en cyclo-crossers klaar zijn voor het nieuwe seizoen en in grote getalen naar Roosendaal komen!

We zetten twee routes uit die zowel voor mountainbikers als cyclo-crossers verreden kunnen worden: Eén van ongeveer 30 kilometer en één van ongeveer 45 kilometer. Naast leuke stukken binnen Roosendaal voeren de routes ook langs De Wieler Experience en een deel van de mountainbikeroute in Nispen. Ongeveer halverwege de routes is een rustpost ingericht, waar deelnemers wat kunnen eten en drinken. 

T
ussen 8.00 en 10.00 uur kan er gestart worden vanuit Café De Veestallen aan de Kade 65 in Roosendaal. Deelnemers betalen 5 euro, van de eindopbrengst schenken De Kaaimannen traditiegetrouw een deel aan een goed doel. Na afloop is er voor de deelnemers de gelegenheid om de fiets schoon te laten spuiten en deze in een bewaakte fietsenstalling te stallen, terwijl bij de Veestallen nog van een welverdiend drankje en hapje kan worden genoten.


Bij deelname aan dit evenement ga je akkoord dat er foto's en of videobeelden van je gemaakt kunnen worden voor promotionele doeleinden.

 

Shirtsponsoren:

Vrienden van De Kaaimannen: