default_mobilelogo
Een jaarlijks terugkerende activiteit van De Kaaimannen is hun City Mountainbike toertocht. Het parcours van deze unieke tocht loopt langs plaatsen in de bebouwde kom en omgeving van Roosendaal, waar je niet zomaar met je mountainbike of crosser komt. Alleen waar nodig kruist of volgt de route doorgaande wegen. Een prachtige tocht, meestal aan het einde van het winterseizoen, maar zeker geen tocht voor 'watjes', want het is aanpakken geblazen!

 
De Kaaimannen zetten twee routes uit van 30 en 45 kilometer, die volledig uitgepijld zijn. In de route zijn twee plaatsen opgenomen waar alsnog voor de lange(re) of korte(re) route gekozen kan worden. Voor elk wat wils dus!

Inschrijven kan van 08:00 - 10:00 uur bij Café De Veestallen aan de Kade 65 in Roosendaal. Vanaf hier start  en eindigt de toertocht. Halverwege de route is een rustpunt ingericht waar sportdrank, fruit en een versnapering aangeboden zal worden. Bij het eindpunt is er een mogelijkheid je fiets schoon te laten spuiten en in een bewaakte fietsenstalling te stallen. Uiteraard kan er na afloop bij Café De Veestallen onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat worden.

De kosten in 2017 waren € 5,=, van de opbrengst schenken De Kaaimannen steevast een deel aan een goed doel. In 2017 zullen 16 Kaaimannen met ColSensation weer de Mont Ventoux gaan beklimmen voor KWF en besloten is de opbrengst van de City Mountainbike Toertocht via ColSensation aan KWF te doneren. 

We mochten dit jaar weer enorm veel deelnemers verwelkomen: Iedereen enorm bedankt dat jullie er waren en uiteraard voor jullie bijdrage voor KWF!
Tot de 2018-editie: jullie zijn er toch ook weer bij?


De Kaaimannen

Met dank aan onze sponsoren en vrienden:

Shirtsponsoren:Vrienden van De Kaaimannen: